6 Inspiratiedag muziekdocenten VO

 

Editie '18-'19                  

Verwacht najaar 2018

       

Locatie

Centraal in het land

 

Tarief

(incl. 21% BTW)           

Vroegboektarief: € 245,00

Normaal tarief: € 295,00

Voltijd-Studententarief: € 75,- 

 

De jaarlijkse inspiratiedag voor muziekdocenten uit het VO

 

Celebration! Ofwel, hoe maak je een feest van je muziekles?

 

✔      Breng energie en flow

✔      Daag ieders creativiteit en talent uit

✔      Maak je leerlingen mede-eigenaar voor het (muzikale) proces en resultaat

✔      Geef effectieve en motiverende feedback

✔      Laat de kracht van muziek van binnenuit ervaren

 

Editie '17-'18 vond plaats op 22 november 2017. Onze jaarlijkse inspiratiedag voor muziekdocenten VO had dit keer als thema Celebration! - Maak een feest van je muziekles. Celebration, ook omdat we iets te vieren hadden. We organiseerden de dag dit jaar namelijk voor de vijfde keer. Een lustrum dus. En...een feestje was het!

 

Voor deze feestelijke editie hebben we toppers van de afgelopen edities weten te strikken. Suzan Lutke, Merel Martens, Esmée Olthuis en Panda van Proosdij, experts op hun terrein, gaven workshops over 'werken met HitBits', instant composing, vocal leadership en muziek vanuit het lijf. Workshops boordevol inspiratie, ideeën en tools voor je eigen lessen, waarbij de focus zoals altijd lag op doen en zelf ervaren. Dit alles op een unieke locatie met een verhaal, Castellum Hoge Woerd in Utrecht-De Meern.

Wil je er volgend jaar ook bij zijn? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief via de homepage of geef je interesse aan via een mail. Dan zorgen wij ervoor dat je een uitnodiging krijgt.

 

Zo zag het DAGPROGRAMMA er uit.

 

Onze jaarlijkse inspiratiedagen organiseren we i.s.m. de Vereniging Leraren Schoolmuziek (VLS). Zowel leden als niet-leden van de VLS zijn van harte welkom. De inspiratiedagen zijn door het Lerarenregister gevalideerd.


 

4