Tinka new Tinka van Os

 

 

- Leider en verbinder

- Creatief brein

- Organisatie ontwikkelaar

- Talent coach

 

 

Over Tinka van Os

Tinka van Os leidt sinds oktober 2013 de Music+ Academy samen met Isolde van Allemeersch. ‘Als mens ben je voortdurend in beweging. Zo ervaar ik dat zelf altijd. Daarom creëer ik ook graag ruimte voor anderen om te ontdekken wie ze zijn en wat hun talent is. Stap regelmatig uit je comfortzone. Dat is zo verrijkend.’


Vanuit die gedachte richtte Tinka in 2008 ook Stichting ExpresZie! op. Toen nog in combinatie met haar managementfunctie bij de Rabobank. In ExpresZie! kunnen kinderen, jongeren en volwassenen zich o.a. ontwikkelen in theater, dans, zang en muziek. Tinka zelf is artistiek leider, regisseur, dansdocent en coach bij ExpresZie!.

 

Tinka zoekt altijd naar verbindingen tussen mensen. Vanuit die gedachte startte ze in 2011 met een collega het creatieve bureau Dierbare Zaken. Dierbare Zaken ontwikkelt produkten waarmee je herinneringen tastbaar kunt maken en unieke momenten kunt delen. 

 

Websites: www.expreszie.nl, www.dierbarezaken.nl

Linkedin: http://nl.linkedin.com/in/tinkavanos

 

 

Waarom Music+

Tinka: 'Binnen Music+ ben ik voortdurend bezig met het stimuleren en faciliteren van de ontwikkeling van mensen. Dat raakt me in de kern, helemaal omdat juist muziek verbinding tot stand kan brengen. Het geeft voldoening om al mijn kwaliteiten hiervoor in te zetten'.