Isolde Van Allemeersch 2 Isolde Van Allemeersch

 

 

- Leider en verbinder

- Organisatie ontwikkelaar

- Zakelijk brein

- Gepassioneerd muzikant

 

 

Over Isolde Van Allemeersch

Isolde is de oprichter van de Music+ Academy en leidt de Academy samen met Tinka van Os.

 

Isolde startte met de Music+ Academy in 2012. In eerste instantie richtte de Academy zich op de doelgroep gedreven amateurmuzikanten. Door verschillende ontwikkelingen ligt de focus sinds begin 2014 op de doelgroep muziekdocenten.

De Music+ Academy brengt daarmee twee passies van Isolde samen: muziek en onderwijs.

 

Isolde is gepassioneerd amateurmuzikant. Ze volgde verschillende muziekopleidingen, waaronder de eenjarige zangopleiding Complete Vocal Technique (CVT). Isolde treedt met enige regelmaat op met haar muziekgroep TOUCH.

 

Ook onderwijs zit in haar bloed. Na haar universitaire opleiding heeft ze enige jaren als management consultant in het bedrijfsleven in Engeland gewerkt. Terug in Nederland trok het onderwijs. Sinds 2000 werkt Isolde daarom binnen het Voortgezet Onderwijs. Als consultant bij CPS onderwijsontwikkeling en advies en meer recent (parttime) bij de Willibrord Stichting in Utrecht ondersteunt zij scholen in het Voortgezet Onderwijs. Haar specialismen: visie-ontwikkeling, verandermanagement, leiderschap, HRM, ontwikkeling (midden-)management en kwaliteitszorg.

 

Linkedin: http://nl.linkedin.com/in/isoldevanallemeersch

 

 

Waarom Music+

Isolde: "De Engelse taal kan het zo mooi zeggen: ‘unlock the potential’.  Dat is precies wat mij drijft: ik wil mensen helpen hun talenten te ontplooien. Met de Music+ Academy kan ik deze drijfveer en mijn ervaring in het onderwijs inzetten op een gebied waar mijn passie ligt: muziek!"